7e dag De Alpen over
Door: Klaas
Blijf op de hoogte en volg klaas
27 Februari 2007 | Italië, Rome
In het kort de 3e t/m 6e dag.
3e dag. gewandeld in het Zwarte Woud en dus 2 nachten op die goeie camping doorgebracht.(wat kan een verwarmd toiletgebouw lekker zijn als het in de nacht bijna vriest in je bakkie)
4e dag. op naar Zwitserland en in de Alpen ook maar weer wat langer blijven,dat was het plan.Maar het was erg regenachtig daar ,dus maar doorgereden tot Saillon bij Martigny.
5e dag. zelfde weerbeeld ,dus de Alpen dan maar over.Via de Bernardpas,en dat was leuk omdat het begon te sneeuwen. Wat een uitvinding die 4WD. In Aosta(Italie) breekt de zon al door.Een slaapplek met 230V ernaast is weer niet te vinden dus dan maar op een marktplaats midden in Chivasso.Op het bord lees ik dat je om 0830 uur weg moet zijn omdat dan de markt begint.
6e dag. om 0600 uur slalomt er al een bezemwagen om mijn auto, dus maar snel vertrokken.de mist maakt het onmogelijk de borden langs/boven de weg te lezen,maar om 1000 uur breekt de zon door en wordt het echt voorjaar.22gr is die dag geen uitzondering.Gestopt in Finale Ligure,direct aan de Midd.zee,dwz drie meter achter mijn deur.
7e dag. dat lekkere weer moet gevierd worden
dus vandaag maar weer niet rijden.In de zon achter de auto wat lezen en daarna maar weer eens joggen,want die pasta,s tellen door vrees ik.Daarna op zoek naar een internetcafe en die zijn hier niet dik gezaaid.Maar toch gevonden zoals blijkt
Facts op 3e t/m 7e dag
Kmstand 1380 km
Gereden km 607 km (4e,5e,6e dag) Tempmax 22 gr
Getankt 83 liter
Grens na 650 km (Zwitserland)
Grens na 960 km (Italie)
Verrassingsdoos 3e dag Floor bedankt!
4e dag Breg en Job,wat goed van jullie om Africa en auto zo mooi te
kleien.
5e dag Henk en Joke Norge,tack
6e dag fam vd Haar,gerust
stellende gedachte jullie nabijheid
27 Februari 2007 - 18:55
Alfred:
Ik miste je al een paar dagen. Fijn dat alles voorspoedig verloopt en je zelfs al weer lekkere temperaturen krijgt. Nog géén Sahara, maar toch....
Goeie reis verder en we volgen je dagelijks!!!
28 Februari 2007 - 20:28
Wim En Sandra:
Hoi Klaas, wij volgen je ook op de voet en met spanning hoor... Heerlijk dat je er zo goed weer bij hebt. Wat stoer zeg, jouw bakkie, bepakt en bezakt! We blijven je volgen! Liefs en groetjes. -
28 Februari 2007 - 20:54
Gonnie:
Hoi Klaas, Fijn om je te kunnen volgen.Je was volgens mij nog dicht bij Champery.Blijf lekker genieten, en heb af en toe ook effe een beetje heimwee naar iedereen, voelen wij ons ook nog een beetje belangrijk voor je! -
28 Februari 2007 - 20:59
PIET VAN LOO:
IK VOLG JE OOK GENIET ER VAN. GROETJES PIET VAN LOO -
01 Maart 2007 - 16:59
Floor:
Het boeit die volgers te volgen.Ik volg je niet maar denk 24 uur per dag aan je!Staerk wark doe je. -
02 Maart 2007 - 08:23
Vanel:
Klaas, van pasta wordt je niet dik , krijg je engergie van, maar die saus!!!
Liefs Vanel -
03 Maart 2007 - 13:07
Keimpe:
Hoi Klaas, leuk om zo op een rijtje je ervaringen van de eerste wkn te lezen. Het gaat je goed dus, mooi zo. En fijn dat Leny al snel komt. Hoe bevalt het je om het grootste deel van de tijd alleen te zijn?
Groeten